AMBACHTELIJK MAATWERK
Evert maakt 't!
 

Ervaringen van klanten

 

EEN UITSTEKENDE VAKMAN MET OOG VOOR DETAIL EN PRECISIE!

Ik schrijf deze referentie om Evert bijzondere interieurs ten zeerste aan te bevelen. Ik heb het voorrecht gehad om Evert te kunnen in zetten voor het maken van div. kasten op maat, voor verschillende projecten thuis, waarbij hij zich heeft bewezen als een uitstekende vakman met oog voor detail en precisie. Hij was altijd betrouwbaar bij het nakomen van afspraken en communiceerde helder en duidelijk met ons. Wat mij het meest verbaasde over Evert is zijn vaardigheid om complexe problemen op te lossen. Hij denkt creatief en is in staat om oplossingen te bedenken voor elke situatie.

Fam. van Schooneveld, Landsmeer.

OVER EVERT: GARANTIE VOOR KWALITEIT, DENKT MEE, STERK OOG VOOR DETAIL, HOOGWAARDIGE KWALITEIT.

Evert staat garant voor kwaliteit. Hij denkt heel fijn mee tijdens de voorbereidende gesprekken, heeft een sterk oog voor detail en werkt alles met hoogwaardige kwaliteit af. We hebben bij Evert een boekenkast op maat laten maken van 6 meter breed. De wijze hoe dit is voorbereid in de werkplaats en daarna bij ons verder is afgemaakt is indrukwekkend. Evert gaat pas weg als hij en de klant tevreden is met het resultaat. Ik zou Evert voor elke interieur vraagstuk van harte aanbevelen!

Danny Rumpin.

VAKMANSCHAP! WE VOELEN ONS HELEMAAL THUIS IN ONS NIEUWE HUIS.

Via Margreet Leber Interieurontwerp kwamen we terecht bij Evert. Evert werkt erg nauwkeurig en is een vriendelijk en prettig mens in de omgang. We zijn meer dan tevreden, het heeft onze verwachtingen overtroffen. Door de geweldige kasten voelen we ons helemaal thuis in ons nieuwe huis. Vakmanschap!

Fam. van der Tas.

Van wens naar werkelijkheid | Bijzonder verwonderen!

Dat is waar Evert bijzondere interieurs voor staat, de klantwens omzetten in een schitterend product. Ik had een idee in mijn hoofd en dat is niet even makkelijk te krijgen bij meubelzaken, hij heeft mijn idee uitgewerkt in een tekening en daarna uitgevoerd. Wat ben ik enorm blij met het vakwerk dat geleverd is! Een schitterende keuken en fantastische inloopkast, het volgende project is alweer in opdracht gegeven!

Mevr. Verheij, Nederhemert.

Met ieder een eigen bedstee hebben ze beiden hun eigen plekje.

Met de komst van een nieuw broertje hadden wij een slaapkameruitdaging. Evert van Wijk heeft ons geholpen om van één kamer, twee mooie bedstedes te maken met een speelgedeelte ervoor, zodat Anna en Suus toch allebei hun eigen plekje hebben. Het is super gelukt en heel plezierig verlopen!

Maayke Pol-Berendsen, Eindhoven.

SLAPEN ALS EEN PRINSES...

Evert maakte voor ons dochtertje van 4 een prachtige bedstee op maat met een speelhuisje eronder. Ze heeft nu een mooie roze bedstee met sfeervolle gordijntjes. ’s Avonds klimt ze met het bijbehorende trapje haar huisje in en slaapt erin als een prinses. In de deurtjes zitten mooie hartjes, helemaal in stijl van de bedstede. Alles is keurig afgewerkt. De bedstee staat ook erg leuk in haar kamer. Wij zijn allemaal erg blij met dit mooie bed!”.

Fam. Waverijn, Kerkwijk.

DE BEPERKTE RUIMTE WORDT NU OPTIMAAL BENUT.

“Omdat we onder het schuine dak slapen, konden we voor onze dochter geen geschikt bed en kledingkast vinden. Evert heeft daarom bij ons een bedstee op maat met inbouwkast geplaatst in de sfeer van de rest van ons huis. Hij heeft door creatieve oplossingen (bergruimte onder, achter en naast het bed) de beperkte ruimte optimaal benut. We hebben zelf een Velux dakraam geplaatst en gekozen voor een 1.20×2.00m. matras, zodat er voldoende frisse lucht en speelruimte is. Onze dochter is super blij met haar bedstee!

Fam. Stokkers, Kerk-Avezaath.

EEN KEUKEN VAN ONSZELF, HELEMAAL NAAR ONZE WENSEN!

Mijn man wist dat Evert vakwerk leverde en we hebben het resultaat van een keuken van Evert bij mijn schoonzus gezien. Niet standaard, echt je eigen keuken, iets van jezelf. Het eindresultaat is super, we zijn er erg tevreden mee. We zouden Evert zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Fam. van de Werken, Nederhemert.

WAT EEN GOEDE KEUZE!

Evert is een vakman pur sang! De bedstee met kasten is een genot om naar te kijken, laat staan erin te slapen! Wat een goede keuze!

Corrie Broks, Gilze.

EEN KEUKEN GEHEEL OP MAAT, NAAR ONZE WENSEN, GEMAAKT DOOR EVERT. EEN DROOM DIE UITGEKOMEN IS!

Al langere tijd waren we op zoek naar de keuken van onze dromen. Vorig jaar is deze droom uitgekomen, Evert heeft onze keuken geheel op maat en naar onze wensen gemaakt. Evert denkt goed mee en geeft bruikbare adviezen. We zijn erg tevreden, Evert is een echte vakman! Zeker aan te bevelen.

Fam. van Gameren.

BETER KAN JE NIET KRIJGEN!

Evert is een timmerman met grote vakmanschap. Vorig jaar onze bedstee in ere hersteld en deze keer de bijkeuken compleet verbouwd (inclusief een pantry). Niets is hem teveel en plaatst alles op de millimeter nauwkeurig. Samenvattend: Beter kan je niet krijgen!

Peter & Joan Buitenhuis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram